OUDERS AAN 'T WOORD

Ouderpanelavond

In januari 2019 hebben wij onze eerste ouderpanelavond gehad, waarbij ouders onder andere onderstaande vraag mochten beantwoorden. Wij zijn er trots op u dit met u te kunnen delen.

Wat ouders over ons zeggen...

Wij hebben zeven jaar geleden gekozen voor 't Venne vanwege de warme en betrokken sfeer. Drie jaar geleden is de school gestart met Slimfit-onderwijs. Nieuwe verandering heeft soms meer tijd nodig bij ons als ouders. Daarentegen waren onze kinderen snel in hun element. Ze voelen zich als een vis in het water. De kinderen krijgen les op hun eigen niveau, extra les in begrijpend lezen en rekenen is voor hun een must.
Ook aan de slag mogen met vakken als robotica, programmeerlessen, muziek en beeldende vorming (die gegeven worden door vakdocenten) ontplooit de creatieve ontwikkeling van onze kinderen.

Het belangrijkste voor ons is dat ze elke dag met plezier naar 't Venne gaan waar de juf en meester op ze staan te wachten.
John&Yvon van B (kinderen in groep 4, 5 en schoolverlater)